Ümbertöötatud kalavõrgud

Ümbertöötatud kalavõrgud
• Materjal: Taaskasutatud kalavõrgud •

Bumbleride keskmes on keskkonnateadlik olemine. Bumbleride tooteid moodustavad tekstiilid, alumiinium ja plastid on hoolikalt valitud vastupidavuse, ohutuse ja funktsionaalsuse, aga ka keskkonnamõju seisukohast. Alates 2020. aastast oleme hankinud nailonit kalavõrkudest, mis moodustavad nüüd 25% meie kärude raami plastkomponentidest.

Küsitlesime Hawaii parley.tv direktorit ja Bumbleride Adventurerit Kahi Pacarro, et aidata taaskasutatud kalavõrkudel ja plastreostusel rohkem teadlikkust tuua.

K: Miks on vaimude või vette lastud kalavõrkude probleem?

V: Sest isegi siis, kui nad visatakse minema või kaotatakse, jätkavad nad tööd nii nagu ette nähtud. Nad tapavad masinaid, mis hävitavad pidevalt, kuni need keskkonnast eemaldatakse.

K: Millised on vanematele kasulikud näpunäited, mis aitavad nende plastijäätmeid vähendada?

V: Lapsevanemana on plastist väga raske hoiduda, kuid anname endast parima ja püüame jätkuvalt paremini hakkama saada. Ma arvan, et kõige tähtsam pole see, et sa ennast peksaksid, vaid anna endast parim, mis sul on. Mõned vanematele mõeldud madalad rippuvad puuviljad vaatavad teie pakutavaid suupisteid ja meie jaoks oleme tõepoolest lükanud kogu puuvilju, nagu õunad, apelsinid, banaanid, mandariinid ja muud pakendamist nõudvad tooted.

Loe lähemalt.

Older Post